20 Mart 2014 Perşembe

Twitter Sansürünü Aşmak- TORPROJECT- Android Cep Telefonları

Arkadaşlar,  internete erişimimiz sürekli olarak faşist hükümet tarafından engellenmekte, buna en son olarak Twitter eklendi, Twitter'a şu anda basit bir DNS değişikliği ile girebiliyoruz hem telefonlarımızdan hem de pc 'lerimizden DNS ayarlarını 8.8.8.8 olarak ayarladğımızda bunu aşıyoruz.

Fakat daha sert önlemlerin alınmasından sonra bu yollar işe yaramayabilir. Şimdi size Twitter'a Android kullanan cep telefonlarınızdan en güvenli şekilde nasıl bağlanabilirsiniz, bunu anlatacağım.

İlk olarak Google Play Store'dan aşağıda gördüğünüz uygulamayı indirin...





















Daha sonra İndirdiğiniz uygulamayı çalıştırın, karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran gelecek. Ekranın ortasında gördüğünüz büyük tuşa basılı tutun ve sarı olmasını bekleyin, program ayarları tamamlandığında tuş yeşile dönecek ve işlem tamam!









Bundan sonra Twitter uygulamanızı çalıştırın. Daha sonra Ayarlar kısmında bulunan Gelişmiş menüsünün altındaki ayarları aşağıdaki şekilde düzenleyin. HTTP proxy'i etkinleştiri tıklayın, daha sonra Proxy Sunucusu:localhost, Proxy bağlantı Noktası: 8118 olarak ayarlayın. 










 Bu işlemden sonra Twitter hesabınıza bağlanmış olacaksınız. Bunu kullandığınız takdirde yazacağınız herhangi birşey yüzünden yargılanamazsınız. Hiçbir sansüre takılmazsınız ve Twitter hareketleriniz hiçbir şekilde izlenemez. Orbot'u yükleyip çalıştırdıktan sonra , Orweb adlı browser'ı cep telefonunuza indirirseniz, bu browser'ı kullandığınızda tüm sansürleri aşarak cep telefonunuzdan istediğiniz kaynağa bağlanabilirsiniz.




Tor projesi hakkında ek bilgi için https://www.torproject.org/ sitesini ziyaret edin ve iyice araştırın diğer çözümlerini inceleyin, teknik bilginizi arttırın. Tor Uygulamaları ve projeleri hakkında herhangi bir sorunuz olursa yorum kısmından bana gönderebilirsiniz.


SANSÜR SUÇTUR! HALKTAN GERÇEKLERİ GİZLEMEK SUÇTUR! BOYUN EĞMEYİN!











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder